Fapados repülőjegy árak

Legtöbben az olcsó árak miatt utaznak fapadossal. Azért nem árt pontosabban megnézni, hogy mikor olcsó a fapados és mikor drága. A fapados járatok üzemeltetői szeretik, ha a repülőjáratukra a jegyek mielőbb elkelnek. Igaz még lehet időpont módosítás, de az már nincs ingyen. Minden fapados társaságnál más és más feltételei vannak az időpont módosításnak, ezt az adott légitársaság oldalán jó, ha megnézzük.

A fapados repülés akkor a legolcsóbb, ha jó előre megvásároljuk a repülőjegyünket. Minél előbb tudjuk a pontos indulási időt annál hamarabb érdemes megvenni a jegyet. Ha mondjuk, Londonba szeretnénk utazni akkor bizonyos szempontból szerencsénk van. Mivel London egy frekventált úticél, ezért ide a legtöbb fapados társaság indít járatokat Budapestről.

Mindenképp érdemes körülnézni az összes olyan fapados légitársaság oldalán, akik indítanak járatot a kívánt úticélunk felé. Így a jó előre foglalással és a megfelelő társaság kiválasztásával megszerezhetjük a tényleg olcsó fapados jegyünket. Ez nyilván azokra vonatkozik, akik nem ragaszkodnak kifejezetten egy bizonyos fapadoshoz. Mivel náluk csak az időpont megválasztása adott.

Ha mondjuk másnap vagy még aznap szeretnénk repülni akkor nem biztos, hogy a fapados a legjobb választás, alkalmanként egy hagyományos légitársaság mint pl. egy Malév járat olcsóbb lehet, ha még van rá hely. A fapadosoknál minél közelebb van az indulási időpont annál magasabb áron tudunk a jegyünkhöz jutni.

Néhány társaságnál van olyan lehetőség is, hogy még be akarják tölteni az üresen maradt helyeket és ezért indulás előtt pár órával, igen kedvező áron tudunk repülőjegyet vásárolni. Természetesen ez egy eléggé rizikós megoldás, hiszen mi van, ha nem maradt szabad hely, akkor nem tudunk sem olcsón, sem drágán repülni. Ez abban az esetben, ha feltétlenül ki kell jutnunk az adott időpontban semmiképp nem javasolt megoldás.       Utazás - Főoldal
FapadosAdatvédelemOldaltérkép